Titluri recente
You are here: Home / Tehnologie / Gadgets / Pregătiți-vă pentru un nou iPhone

Pregătiți-vă pentru un nou iPhone

Foxconn, producătorul chinez care a făcut versiunile anterioare, se crede că a fost angajarea 10.000 de muncitori pe saptamana din luna martie pentru liniile de productie pe care o va produce.

Receptorul este de așteptat pentru a merge la vanzare in toamna, iar Apple este, de asemenea, considerat a fi în curs de dezvoltare o versiune mai ieftin.

“Am fost foarte ocupat recent, așa cum vom începe să producă în masă-noul iPhone în curând,” un executiv Zhengzhou pe bază de Foxconn pentru LD Wall Street Journal .

Compania are peste 1,4 milioane de muncitori din China, potrivit raportului. 

article-0-151E906D000005DC-430_634x415

Acesta reglează de obicei de personal în funcție de ciclul de producție de electronice, pentru care cererea de obicei preia în al doilea trimestru, după un început lent în mod tradițional la an.

Noul model se crede să se uite identic cu actualul iPhone 5, dar includ un procesor mai rapid și aparat de fotografiat actualizate, în conformitate cu rapoartele on-line.

Acesta va rula, de asemenea, iOS 7, o nouă versiune majoră a iPad Apple și software-ul iPhone să fie supravegheat de către Apple Sir Jonathan Ive.

La inceputul acestei luni a fost raportat Apple a lovit întârzieri majore cu software-ul său emblematică iOS cauza un nou look radicală și simt.

Expertii spun ca inginerii au trebuit să fie scos din grupul de software pentru Mac, astfel noua versiune poate fi terminat la timp pentru o lansare de vara zvonuri.

Sir Jonathan a fost dat responsabilitatea de a software-ului la inceputul acestui an dupa ce compania a tras Scott Forstall într-o mișcare considerat a fi legate de problemele firmei uriașe cu aplicația Hărți său.

“Ceea ce am auzit: iOS 7 se execută în spatele, iar inginerii au fost tras de la OS X 10.9 pentru a lucra la el”, a declarat John Gruber a Fireball pe blog-ul Daring Apple.

El a susținut, de asemenea inginerii care lucrează la proiect a fost dat telefoane speciale.

“Cuvântul pe stradă este ca inginerii iOS cu poarta privilegii au toate un fel de polarizare filtru pe ecranele lor iPhone, astfel încât acesta scade foarte mult unghiuri de vizualizare, făcând astfel dificil pentru observatori pentru a vedea aparent destul de semnificativ la nivel de sistem revizie UI. “

Revendicarile echo cele făcute de Peter Misek de investiții bancare Jeffries la inceputul acestui an, care a spus Apple va începe a face o model de iPhone nou în martie pentru o lansare de așteptat în iunie sau iulie.

Dl Misek a prezis că vânzările iPhone ar putea începe să scadă deoarece clienții să anticipeze sosirea modelului următoare, dar el totuși a spus că se așteaptă ca aproximativ 44 milioane de euro pentru nava în trimestrul până în martie.

“Ca cuvânt a programului de producție mai devreme începe să se răspândească, noi credem ca ne-ar putea vedea o incetinire usoara a cererii CQ1 în anticiparea lansarea unui nou produs si Apple va incepe probabil reducându-inventar canal”, a fost citat ca afirmând de StreetInsider .

“Prin urmare, ne tweak-vă noastre CQ1 estimare transportul iPhone de la 48m la 44M, care este încă mult mai mare temeri ale transporturilor în mijlocul 30ms.”

Pronosticuri analistului de o data de lansare de vara pentru 5S este o reiterare a creanțelor el a făcut luna trecută, când a spus că se așteaptă ca noul telefon pentru a navei în culori diferite și cu viață a bateriei îmbunătățită.

Pe zvonuri de un iPhone entry-level, dl Misek a susținut Apple ar putea lansa un dispozitiv low-cost din policarbonat cu nr 4G Long Term Evolution (LTE) capacitate.

Speculațiile părea să contrazică comentariile făcute de Phil Schiller, seful Apple de marketing, care a declarat recent ziar chinez Shanghai Evening News, că “în ciuda popularității de smartphone-uri ieftine, acest lucru nu este bine viitorul produselor Apple.”

Sursa: Dailymail

About Mihai Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


two × = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>