Titluri recente
You are here: Home / Ironie si sarcasm / Stiri... pe dos / Proiect pentru dezvoltarea turismului romanesc

Proiect pentru dezvoltarea turismului romanesc

sigla turistica RomaniaDesi recent stabilita pe scaunul de conducere a ministerului turismului, Maria Grapini, a gasit solutia pentru dezvoltarea eficienta si de lunga durata a turismului romanesc. Inspirata de mass media, ministrul turismului a observat ca cele mai citite articole de presa contin subiecte cu tenta sexuala. Extinzand domeniul de abordare si in cadrul turismului, bugetul de stat s-ar rotunji substantial. Pe lista proiectelor nou introduse pe ordinea de zi din cadrul ministerului, se se afla:

  1. Modificarea frunzei de pe sigla Romaniei ca si in imaginea anexata
  2. Instalarea cabinelor de masaj oriental la mai putin de 50 m de orice obiectiv turistic principal,  montarea camerelor de filmat HD  in licee,  proiecte demarate cu sprijinul ministerului educatiei ,tineretului si sportului.
  3. Instruirea si specializarea ghizilor turistici pentru interventii in grup, sau in conditii extreme.
  4. Adaugarea in fiecare muzeu al unui manechin de ceara reprezentand-o pe fosta ministra Elena Udrea in cadrul unei sedinte de shopping intitulata “Boxeri cu ata roz – Catalin Botezatu”. Se urmareste de asemenea promovarea valorilor internaionale romanesti, iar acest proiect se va realiza cu spijinul ministerului culturii.
  5. Emisiunea “Un shou pacatos” sa fie preluata si de postul national, si difuzata non stop.
  6. Parlamentarii, precum si diplomatii straini aflati in misiune in Romania sa beneficieze de 60% redicere la achizitonarea medicamentelor din categoria Viagra.
  7. Reducerea tva pana la valoarea de -35,4% la toate produsele expuse in sex-shop-uri.  Este de mentionat ca de aceasta reducere pot beneficia turistii care au asupra lor certificatul de casatorie si o copie legalizata a actului cu care si-au convins partenerii de viata ca viziteaza Romania in interes de serviciu.
  8. Adaugarea in fiecare pasaj ce face referire la Contele Dracula, a unei scurte descrieri a organelor genitale ale acestuia.
  9. Cursuri gratuite de body-language pentru personalul de receptie din cadrul tuturor punctelor de cazare de pe teritoriul Romaniei.
  10. Familiarizarea cu limbile straine a tuturor bugetarilor din cadrul ministerului turismultui.

Proiectul de lege se afla deja in dezbarete pe mesele de ping-pong ale parlamentarilor. Membrii opozitiei contesta acest proiect, pe motiv ca este neconstitutional. Ei vor vota totusi acest pachet de legi, daca initiatorii vor obtine aprobarea scrisa a Contelui Dracula pentru mediatizare Organelor sale Genitale.

About Mihai Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


7 × = twenty eight

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>