Titluri recente
You are here: Home / Ironie si sarcasm / Stiri... pe dos / Acuzat de …fuga de la locul faptei

Acuzat de …fuga de la locul faptei

batranaUn tanar din din comuna Bara, judetul Prahova este cercetat in stare de libertate sub acuzatia de viol. Conform declaratiilor victimei, o femeie in varsta de 76 ani, in dimineata zilei de 30 Ianuarie 2013 acesta a intrat peste ea in casa cerandu-i un pahar de apa! Dupa ce victima l-a servit cu apa, atacatorul a mai cerut si de mancare. Dupa ce a terminat si de mancat, a ‘comandat’ si ceva tarie, dupa care a plecat ca de la o casa pustie, trantind usa. Victma se afla inca in stare de soc, iar declaratiile urmatoare le-am scos cu dreu de la dansa: “Asa ceva nu am mai patit in viata mea. Sa vina la mine, sa-l servesc cu tot ce vrea si sa plece ca de la o casa pustie? Cu mine cum ramane ca-s batrana si… acum… cine mai are grija de mine?  Sa-l manance puscaria! Cum a putut sa plece si sa ma lase asa, pregatita… Cum a putut sa nu ma violeze? Sa ma lase in pace asa, ca pe o vaca batrana!  Sa-mi dea si mancarea, si apa, si vinul inapoi ca le dau la cine merita! El nu”.

Intrebat daca poate sa-si justifice josnicele fapte, acesta a declarat doar ” Apa nu era rece, mancarea nu era calda, tuica era slaba iar vinul acru. Nu asta am comandat! Cum sa platesc ceea ce nu am comandat? Iar de bacsis, nici nu se pune problema”.

Vecinele victimei au pareri impartite despre acest eveniment. Unele povestesc despre faptul ca flamanzii din sat au tot mai mari pretentii, iar lor le e greu pentru ca nu ai bani, iar statul nu le ofera ajutor, in timp ce altele spun ca unele femei chiar nu stiu sa gateasca si le fac satul de rusine, astfel tot mai putini necunoscuti flamanzi le bat pe la porti sau intra peste ele.

Tanarul risca pana la 9 ani de inchisoare si retragerea dreptului de a mai manca pe la case straine in urmatoarele doua decenii.

 

 

About Mihai Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


five × 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>