Titluri recente
You are here: Home / Ironie si sarcasm / Societate / Romania, land of dreams

Romania, land of dreams

votat1Unul dintre cele mai abordate subiecte de catre romani este cu siguranta “Strategii pentru a iesi din criza”. La bere, la televizor, la radio,  pe internet, in biserici si cimitire, romanii sunt adevarati strategi cand vine vorba de masurile ce trebuiesc luate pentru a ne fi mai bine. Citatele nu-si au rostul, cu totii am asistat la astfel de discutii. Cu totii stim ce e mai bine pentru noi, si poate si pentru Romania. Totusi, de ce nu rasare soarele si pe meleagurile noastre?
Ma adresez prin acest articol persoanelor care stiu deja ce urmeaza sa scriu. Care stiu ca Romania pe langa problemele politice mai are probleme si cu civilizatia; care stiu ca inaintea fiecaror alegeri pentru functii in administratie publica se desfasoara intens lucrari de intretinere si reparatii a strazilor. Ma adresez celor 99% dintre romanii care detine cheia unei mai bune organizari.
“Frati romani, ce asteptati de la Romania?”

  • Sosele cu 4 benzi, pentru a avea posibilitatea de a parca pe mijlocul drumului fara disturba traficul?
  • Servicii bine platite si putin istovitoare?
  • Posibilitatea de angaja persoane care sa indeplineasca sarcinile care vi se cuvin?
  • Libertate de exprimare? Dreptul de a injura pe cel de langa tine fara ca acesta sa poata sa raspunda in aceeasi maniera?
  • Amenzi usturatoare pentru toti cei care incalca regulile societatii, evident altele decat cele  pe care le incalcati voi?

Daca asa arata Romania visurilor voastre, bun venit in “Romania, land of  dreams
Si totusi, nu sunteti multumiti! Criticati sistemul care s-a conformat in totalitate necesitatilor dvs.
Doriti alt sistem. De ce?  Doriti alte legi. De ce?

About Mihai Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


nine − = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>