Titluri recente
You are here: Home / Ironie si sarcasm / Presa / Femeie violata LIKE !

Femeie violata LIKE !

Din interes pentru orasul meu natal Alba Iulia, am intrat in anumite grupuri pe facebook, care mai decare cu nume mai sugestive: Albaiulianul, Albaiulianca, Alba Iulia. Sincer, nu imi amintesc de momentul ‘aderarii’ la Albaiulianca, dar daca e acolo, in lista, e posibil sa fi ‘aplicat’ si la acest grup. De ceva vreme, incep sa observ postari din ce in ce mai cretine. Un autor de carte care-si face reclama la ultima capodopera, Un accident nou, publicat de 3-4 ori (ca doar fiecare site are jurnalisti care au fost prezenti la locul accidentului),  crime, violuri si vedete locale. In titlul acestor subiecte interesante, abordate pe aceste canale, cel mai des intalnit cuvant este.. “LIKE”.

O sa mentionez in continuare cateva titluri interesasnte:

“Prostituatele de pe centura Alba Iulia, in haine de calugarite sexi! – Like …”

“Un nou indicator care vrea sa escrocheze clientii Rompetrol, la Sebes? – Like …”

“Cine vrea sa escrocheze clientii Rompetrol, la Sebes? – Like – …”

“Se calca lumea in picioare la cel mai frumos bar din Alba ! – Like – …”

“14.000 de bolnavi de diabet, înregistraţi în Alba – Like – … “

Lista ar putea continua la nesfarsit. Eu, vreau sa continui insa cu titlul care m-a determinat sa scriu acest articol.

“O femeie in varsta de 80 de ani, violata si omorata in propria casa – Like – stiri Alba Iulia”.

Like - Viol

Like – Viol

Cititi si ingroziti-va. Femeie violata si ucisa LIKE!

Oameni buni, ce e cu articolele astea? Ce e cu titlurile astea? Voua chiar nu va e rusine?  De ce ma obligati zilnic sa citesc aceste prostii? Spune-ti-mi un grup in care nu o sa intrati, ca sa ma alatur acelui grup. M-am saturat de modul in care intelegeti voi conceptul de mass-media. Asta vreti si pentru copii vosti? Pentru albaiulieni? Sa dea like la un caz de viol si crima? Sa va fie rusine!

…. LIKE!

About Mihai Adam

4 comments

 1. Nu vrei tu, mai întâi, să înveţi să scrii româneşte şi abia apoi să scrii pe blog? Nu de alta, dar te faci de cacao!

  • Deci trebuie sa stiu scrie romaneste pentru a putea inelege ideea de “Like” pentru femei violate. Daca asta e motivul pentru care trebuie sa invat sa scriu romaneste… prefer sa o las balta.
   Apropo “Like” nu e romanesc.
   Deci stimate jurnalist, o propozitie care contine cuvinte in doua limbi, nu suna de loc a scris in limba romana. Cred ca o sa trebuiasca sa invatam amandoi cum se scrie in limba romana.

   Imi asum riscul de a ma face de cacao. Imagineaza-ti un nou titlu “Unu care scrie pe blog se face de cacao — LIKE STIRILE ALBA IULIA”. Spor la scris

 2. Nu prea am ce să vorbesc cu tine. Nici măcar în răspunsul la comentariu nu ai scris corect în limba română. Eşti varză, puştiule!

  • Poate ai dreptate, mosule! Credeai ca o sa fac vreun efort sa ma schimb pentru simplul fapt ca nu sunt pe placul tau? Nu, nu am facut asta. Dar, nu e grav. Incearca sa privesti problema din alt unghi: tu scri pentru cei ce vor sa citeasca, eu pentru cei ce vor sa inteleaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ 9 = seventeen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>