Titluri recente
You are here: Home / Cine sunt

Cine sunt

Salut!

Merci pentru interesul acordat! Cu siguranta ai ajuns aici, pentru ca vrei sa aflii cate ceva despre persoana care posteaza pe acest blog, astfel, nu o sa iti rapesc mult timp.

Ma numesc Adam Mihai-Lucian si sunt nascut in noiembrie ’84 in Alba Iulia. Im momentul redactarii acestei pagini, ma apropii cu pasi rapizi spre varsta de 29 ani. Prima parte a vietii mele am petrecut-o in Alba Iulia. Pe lista scolilor in ale caror banci tremuram de emotie sa nu fiu ascultat, se numara:

  •  Scoala Generala Mihai Eminescu;
  •  Liceul Nr. 4 (Grup Scolar de Industrie Usoara Alba Iulia).

Dupa ce am trecut de emotiile si teama de a fi ascultat, am ajuns la emotiile cauzate de examene. Cauza acestor trairi intense a fost Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia.

Dupa indelungi tentative de realizare profesionala in orasul natal, am decis sa … plec. Am observat ca folosind aceleasi ingrediente in reteta succesului obtin de fiecare data acelas rezultat. Astfel, am schimbat ingredientul “Alba Iulia” cu … “Cluj Napoca”.  Schimbarea s-a petrecut la inceputul anului 2012.

Momentan locuiesc in Cluj Napoca si lucrec ca programator in cadrul firmei Pentalog Romania.

Sunt prezent zilnic pe internet atat din pasiune cat si in “interes de serviciu”. Acest blog a aparut ca urmare a dorintei mele a avea  un loc mic, dar al meu, pe aceasta retea globala. Scriu despre orice, atata timp cat consider ca ceea ce public merita citit.

Si daca tot ati trecut pe aici, pe la mine, de ce sa nu ramaneti putin? O sa va servesc cu … ce am. Daca va place cum sunteti tratat, de ce sa nu lasati si un like, un coment… ? Doar e gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


three + = 11

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>