Titluri recente
You are here: Home / 2013 / June

Monthly Archives: June 2013

Excursie in Sinaia

1014411_481727868578085_2066189286_n

Concediul se apropie de sfarsit. Am lasat in urma plajele Marii Negre si am urmat indicatoarele rutiere care ironic indicau drumul spre casa. Cand am ajuns la Sinaia… loaie, vand, furtuna.Am fost obligat sa trag pe dreapta datorita vizibilitatii reduse! Ce bine! Am avut ocazia sa vad si sa simt frumusetea naturii.   Read More »

Poze din Dubai

dubai-by-night

Cateva poze facute din Dubai. Mi-ar fi placut sa fiu eu fotograful… Read More »

Daca viitoru nostru s-ar fi aflat ieri in mainile lor, azi l-am fi gasit dupa un tufis, acoperind urmele unui sistem digestiv sanatos

admis

Rasfoiam de curand alba24.ro pentru a afla ce se mai intampla “prin oras”. Observ un articol: “Profesor de matematică din Alba Iulia, acuzat că „lasă corigenți elevii care nu iau meditații de la el”. Vezi reacția dascălului și a IȘJ Alba” si dau clic intrigat de atat de numele acestui articol, cat si de amploarea la care s-a ajuns practica meditatiilot. ... Read More »

Femeie violata LIKE !

Like - Viol

Din interes pentru orasul meu natal Alba Iulia, am intrat in anumite grupuri pe facebook, care mai decare cu nume mai sugestive: Albaiulianul, Albaiulianca, Alba Iulia. Sincer, nu imi amintesc de momentul ‘aderarii’ la Albaiulianca, dar daca e acolo, in lista, e posibil sa fi ‘aplicat’ si la acest grup. De ceva vreme, incep sa observ postari din ce in ... Read More »