Titluri recente
You are here: Home / 2013 / April

Monthly Archives: April 2013

Un dans care iti taie respiratia…

dans care iti taie respiratia

DANS, dansuri, s. n. 1. Ansamblu de mișcări ritmice, variate ale corpului omenesc, executate în ritmul unei melodii și având caracter religios, de artă sau de divertisment. Dans ritual. Dans popular. Dans de caracter. Dans de salon. Dans modern. Dans clasic (sauacademic) = ansamblu de mișcări artistice convenționale care constituie baza tehnică a coregrafiei, a spectacolelor de balet etc. 2.Acțiunea de a dansa. Îi place muzica și dansul. 3. (În ... Read More »

Ochelarii Google Glass … ciar merita?

google-glass-model

Am tot dezbatut in ultimele zile functionalitatea ochelarilor Google Glass, ca acum sa aflam si secretele din termenii de utilizare ai produsului. Dupa livrarea catorva perechi de ochelari Google Glass in varianta Explorer Edition la 1.500 dolari, gigantul din Mountain View se pregateste si de livrarea in masa a produsului, peste cateva luni. Asadar, sansele ca cineva din anturajul vostru sa devina utilizator de ... Read More »

Mozilla Firefox OS. Smartphone cu un pret rezonabil

firefox-os-phones

Spaniolii de la Geeksphone au anunțat că încep să distribuie noile smartphone-uri cu sistem de operare Firefox OS, construit de Mozilla pe baza standardelor web. Bazat pe platforma Gecko, Firefox OS va rula aplicaţii HTML5. Smartphone-urile Keon și Peak ar urma să apără  pentru prima dată în magazinele din Spania, Portugalia, Polonia, Brazilia și Venezuela. Prețurile pentru cele două modele anunțate vor ... Read More »

Printre cei mai frumosi munti din lume

The Rockies

Ama Dablam, Eastern Nepal Shivling, Uttarakhand, India Machapuchare, North-Central Nepal K-2 Godwin Austin, Pakistan Matterhorn, Italy/Switzerland Fitz Roy, Argentina/Chile Sajama, Bolivia The Rockies, Canada/US Pumori, Nepal Nanga Parbat, Pakistan Read More »

Tortura chinezeasca

chinese

Un tip se rataceste intr-o padure, cand vede o casuta mica si amarata. Ciocane la usa, si este intampinat de un mosulet chinez de vreo 120 de ani. Tipul: “Buna ziua, m-am pierdut , puteti sa ma gazduiti si pe mine in seara asta?” Mosul: “Bineinteles, cu o singura conditie, daca te atingi de fiica-mea voi folosi cele trei mari ... Read More »

Femei in…. armata

femei in ...armata (11)

Cine crede ca armata nu e facuta pentru femei… se insala. Dupa cum vedeti, reprezentantele sexului frumos ofera un surplus de imagine armatei. Sunt convins ca multi tineri si-ar sluji cu devotament tara dara ar avea ocazia sa se inroleze alaturi de aceste femei. Read More »

In jurul lumii: Russia

russian

Read More »

In jurul lumii: Pakistan

pakistan

Read More »

Cum triaza creierul experienţele cotidiene

illustration-of-human-brain

Cercetători în neurologie de la Universitatea Princeton au descoperit cum desparte creierul diferite experienţe pe categorii de ”evenimente” sau grupuri conexe care ne ajută să organizăm mental multitudinea de situaţii dintr-o zi obişnuită. Creierul se foloseşte de anumite categorii mentale ale subconştientului, pe care le creează. Aceste categorii se bazează pe felul în care consideră că oamenii, obiectele şi acţiunile ... Read More »

Materia intunecata a fost detectata

dark-matter

În data de 13 aprilie 2013, în cadrul reuniunii Societăţii Americane de Fizică, au fost prezentate 3 evenimente care ar putea reprezenta semnale ale interacţiunii materiei întunecate provenind de la detectoare situate la 700 metri sub Pământ. Ar fi o descoperire epocală! Descoperirea materiei întunecate, cea care la nivel de Univers este de circa 5 ori mai răspândită decât materia ... Read More »