Titluri recente
You are here: Home / 2013 / February

Monthly Archives: February 2013

Planuri militare ciudate: Animale folosite ca arme

3754753570_2dbaa3ea51

In trecut, atunci cand tehnologia nu era atat de avansata, cercetatorii militari apelau la tot felul de trucuri pentru a reusi sa obtina un avantaj in fata inamicului. Dintre aceste idei inovatoare, proiectele ce implicau animale folosite ca arme erau printre cele mai discutate. Listverse prezinta 10 dintre cele mai ciudate planuri militare care aveau in centru folosirea animalelor in aceste ... Read More »

Stick de 1 TB

DataTraveler_HyperX_Predator

Kingston a reusit sa puna la dispozitia clientilor pana la 1 Terrabyte sub forma unui USB Stick.  Viteza de transfer a acestor dispozitive cu USB 3 este de pana la  240 MB / s citire si 160 MB / s scriere. Pretul porneste de la 4.400 RON. Ma intreb la ce este util cest volum de stocare?   Read More »

Captcha … nu gluma

ccode

  Din cand in cand, mai simti nevoia sa faci se altceva la serviciu decat sa lucrezi. Astfel, iti iei o pauza si… navighezi.. Ii ceri lui Google ajutorul si… de obicei mergi ‘pe mana lui’. Mai te documentezi despre una, despre alta… mai completezi forumlare… apoi incerci sa … “Continui” ca doar nu ai completat toate campurile degeaba.  De ... Read More »

Proiect pentru dezvoltarea turismului romanesc

sigla turistica Romania

Desi recent stabilita pe scaunul de conducere a ministerului turismului, Maria Grapini, a gasit solutia pentru dezvoltarea eficienta si de lunga durata a turismului romanesc. Inspirata de mass media, ministrul turismului a observat ca cele mai citite articole de presa contin subiecte cu tenta sexuala. Extinzand domeniul de abordare si in cadrul turismului, bugetul de stat s-ar rotunji substantial. Pe lista ... Read More »

Acuzat de …fuga de la locul faptei

batrana

Un tanar din din comuna Bara, judetul Prahova este cercetat in stare de libertate sub acuzatia de viol. Conform declaratiilor victimei, o femeie in varsta de 76 ani, in dimineata zilei de 30 Ianuarie 2013 acesta a intrat peste ea in casa cerandu-i un pahar de apa! Dupa ce victima l-a servit cu apa, atacatorul a mai cerut si de ... Read More »

Cele mai frumoase tuneluri

Top-10-Tree-Tunnel-010

Mici portite spre paradis.  Ce poate face natura, omul nu o sa poate face niciodata. Convingeti-va Read More »